Hop til hovedindhold

Produkter

HiKOKI Elværktøj

I HiKOKIs værktøjsprogram forekommer ingen kompromisser! Samtlige maskiner er udviklet til at tåle stor belastning i et professionelt miljø – år efter år.

Se HiKOKI Elværktøj
HiKOKI Elværktøj Tilbehør

Gør jobbet nemmere med rigtigt tilbehør! Vort tilbehørssortiment spænder meget bredt og dækker de fleste behov.

Se HiKOKI Elværktøj Tilbehør
HiKOKI Skov og Have

Vort sortiment af produkter til skov og have indeholder produkter til alle fire årstider og overholder de strenge nordiske kvalitetskrav.

Se HiKOKI Skov og Have
Bendof

Kvalitetsmaskiner til byggeindustien! Vi kan tilbyde et komplet sortiment til skæring og bearbejdning af armeringsstål. Med over 25 år i branchen tør vi påstå, at vi kan det der med armering!

Se Bendof
Sømpistoler/Søm

Specielt udviklet til det nordiske marked! Programmet består af både luft- og gasdrevne sømpistoler samt højtryksværktøj. I tillæg til et bredt udvalg af søm, dykkere og klammer opfylder vort sortiment de fleste behov.

Se Sømpistoler/Søm
MFT Kompressor

Driftsikker kvalitet til den professionelle bruger af sømpistoler! Programmet omfatter en række forskellige modeller til byggeindustrien, men også enkle og alsidige modeller til privat brug.

Se MFT Kompressor
MFT Befæstigelse

MFT Fæstemidler er et eget specificeret sortiment af ekspanderende fæstemidler til professionelt brug tilpasset det skandinaviske marked.

Se MFT Befæstigelse
MFT Skruer

MFT Skruer er et meget bredt og industrien, bygge og anlæg. Sortimentet omfatter produkter til både inden- og udendørs brug og dækker de fleste behov.

Se MFT Skruer
Olfa Knive

Pionerer og markedsledende på håndholdt skæreværktøj! Selektivt materialevalg, innovativ teknologi og stor kundskab på knive og knivblade gør OLFA i stand til at garantere verdens højeste kvalitet på deres produkter.

Se Olfa Knive