Hop til hovedindhold

Garanti

Som et resultat af Hitachis gennemgående høje produktkvalitet gives 36 måneder garanti fra købsdatoen på Hitachi elektro-
og batteriværktøj, samt Hitachi batterier og ladere, gældende materiale- og produktionsfejl.
Som et resultat af Hikokis gennemgående høje produktkvalitet gives 36 måneder garanti fra købsdatoen på Hikoki elektro- og batteriværktøj, samt Hikoki batterier og ladere, gældende materiale- og produktionsfejl.

 

Intet besvær
- 3 års garanti på HiKOKI elektro-og batteriværktøj, batterier og ladere!

Hikoki Power Tools giver 3 års garanti på HiKOKI elektro-værktøj og batteri-værktøj fra den 1. januar 2013. Garantien gælder også for batterier og ladere. Den udvidede garantiperiode gælder fra købsdatoen - der kræves ingen kompliceret registrering af forhandler eller slutbruger. Vi mener, dette er markedets bedste garantibetingelser, og resultatet af HiKOKIs utrættelige arbejde med at fremstille el-værktøj, der ikke kun er så godt som nødvendigt, men så godt som muligt.

Som et resultat af HiKOKIs gennemgående høje produktkvalitet gives 36 måneder garanti fra købsdatoen på HiKOKI elektro- og batteriværktøj, samt HiKOKI batterier og ladere, gældende materiale- og produktionsfejl.

På HiKOKI benzindrevet værktøj gives to års garanti på materiale- og produktionsfejl.

Garantien ophører ved anvendelse af uoriginale reservedele.

Hvis der opdages fejl, repareres disse gratis - forudsat at produktet anvendes i henhold til brugsvejledningen og er med originale dele, og det ikke kan anses for at være normal slitage eller misbrug.

Garantibetingelser og reklamationsret:

Garantien dækker materiale- og/eller fabrikationsfejl. Dette gælder under forudsætning af, at værktøjet er blevet anvendt som foreskrevet i brugsvejledningen.

Garantien bortfalder ved:

• Indikation af dårlig vedligeholdelse eller forkert brug

• Overbelastning på grund af forkert værktøj til udført arbejde

• Brug af uoriginale reservedele

• Skader forårsaget af udstyr, der ikke er godkendt af Hikoki

• Reparation ikke er udført af autoriseret Hikoki serviceværksted

• Faktura med købsdato kan ikke fremvises.