Hop til hovedindhold

iF Design Award

Princippet om udvikling af værktøj er det samme, som det har været siden "tidernes morgen", nemlig at kunne udføre mere arbejde på kortere tid og med færre anstrengelser. I HiKOKIs værktøjsprogram forekommer ingen kompromiser. Alle maskiner er udviklet til at tåle stor belastning i et professionelt miljø ... år efter år. Fokus er konstant rettet mod de professionelle brugeres krav om kvalitet, brugervenlighed, ergonomi, sikkerhed, design og miljø ned til mindste detalje, hvilket har resulteret i den prestigefyldte award iF Design Award 7 gange siden 2003.

BRANCHENS MEST PRESTIGEFYLDTE PRIS

iF Design Award blev første gang uddelt i 1954. I dag, over 50 år senere, er denne pris betragtet som en af ​​verdens største, vigtigste og mest prestigefyldte designpriser. Konkurrencen tiltrækker hvert år over 2.000 firmaer fra mere end 40 lande, hvilket viser en øget international opmærksomhed om produktdesign.
Prisen uddeles hvert år på Hannover Exhibition Centre. Juryen består af internationalt anerkendte designere. Vinderen vil blive valgt på grundlag af en række strenge kriterier som design, kvalitet, håndværk, materialer, innovation og funktionalitet. Vindere er udover retten til at bruge iF’s designlabel også garanteret iF’s specialstatus.
iF’s kvalitetsstempel er blevet et internationalt varemærke med høj markedsværdi som garant for det nyeste design.

 

Hikoki - Award Winners